OM

Manuscoach -

Manus coach -

min coaching ger manus en polering

Diplomerad manusutvecklare
Yrkesutbildad manusutvecklande lektör & certifierad coach
Diplomerad manusutvecklare
Yrkesutbildad manusutvecklande lektör & certifierad coach
Manuscoach

Författares manuscoach - Angela

Jag är coach för dig med författardrömmar. I mitt utlåtande ger dig som författare möjlighet att utveckla ditt manus och komma igång. Med råd och genom att ställa frågor som ger dig stöd när du ska utveckla ditt manus och få det att skina. Du ska vara en riktigt nöjd kund – som ett resultat av det vill jag att du hör av dig om du har funderingar efter du fått ditt utlåtande. 

Framgångsrika författare anlitar en manuscoach! Vad är då en framgångsrik författare? Det är en författare som i skrivandet av sin bok vill förändras, utvecklas och nå sina mål. Kontakta mig innan du ger upp!

Fortsätt framåt

Mitt första råd till dig är – ge inte upp! Tag ett steg i taget, följ din plan och håll uppsatta skrivtider. Fortsätter framåt fast du stöter på motstånd. Tro på dig själv – du fixar det! Du når ditt mål!

Mall för manus

Det finns alltså ingen mall för hur en bok ska se ut, då vore världen full av likadana böcker. Men en bok måste ha något som lockar till fortsatt läsning. En intrig av något slag, gäller allt från deckare till feel good romaner. Ska de hitta mördaren? Ska han få sin älskande?

Händelser i manus ska alltså följas åt, här finns det många olika sätt att få flyt. Några författare har bara flyt, de skriver bara på. Andra får tvinga sig att skriva och det går lätt för lång tid för att det med lätthet ska kommas ihåg vilka händelser som är avhandlade och att sedan se vilka som är kvar. Som ett resultat av det kan en synopsis av något slag vara ett bra verktyg. 

Synopsis – författarens vän

En synopsis kan bestå av en enkel skiss över händelser i manus via lappar på garderobsdörrens insida till detaljerade listor där det framgår vem som ska vara i varje händelse och vad som ska hända.

I arbetet som manuscoach kan jag med helikopterperspektiv se att det känns naturligt för läsaren att följa händelsernas turordning. Jag kan även komma in tidigare i författarskapet när författandet har gått i stå, jag coachar dig som författare åter till tangentbordet för att skriva färdigt ditt manus.

 

Yrkesutbildad manusutvecklande lektör 

&

Certifierad coach

Angela

Vision

Min vision är att coacha dig framåt i ditt författarskap!

Det sker via manuscoaching. Min gedigna grund som coach ger  både kunskap och en personlig känsla för hur du kan växa som författare. Din stil att skriva ska vara kvar, min coaching ger manus en polering. 

Du som anlitar mig ska fokusera på det du gör bra och fortsätta med det. Med mina förslag till ändringar och frågor för dig att ta ställning till får du möjlighet att se ditt manus skina. 

Guida - vägleda - inspirera

Jag är en utpräglad föreningsperson som gillar skarpt att se andra växa. I rollen som manuscoach får jag möjlighet att se författares olika styrkor. Genom råd och frågor kan sedan du som författare välja vad du vill ta till dig i ditt manus, det är du som bestämmer. 

Mitt företags DNA visar att guida, vägleda och inspirera är mina tre största styrkor. Som manuscoach för jag både dig som författare och ditt manus framåt. Jag finns där när du behöver en extern hand som styr dig i rätt riktning.  

Länklista

Frågor och svar

Policy och köpvillkor

Dela gärna inlägg

Läs gärna mer i dessa artiklar

Manuscoach

Din PT för ditt skrivande!

Delar med sig råd

Tack till er som skriver och önskar er råd, ger tips om vad som ska finnas på hemsidan. Tack!

Manuscoach

Mina favoriter
Läs gärna mer i dessa artiklar
Verifierad av MonsterInsights