RESPONS UTLÅTANDEN

Monica Ivesköld - författare

Tusen tack Angela för din återkoppling på mitt manus. Jag uppskattar verkligen att du tagit dig tid och skrivit ett så utförligt utlåtande till mig. Tusen tack! Du har gjort ett strålande jobb, tycker jag. Än en gång tusen tack för att du tagit dig tid. Jag uppskattade verkligen ditt mycket tydliga utlåtande – ett av de bättre jag fått under mina år som författare.

Carina Fogelström - författare

Tack så hemskt mycket för ditt utlåtande. Jag tycker att det var mycket klart och koncist och enkelt att se din tanke och speciellt som jag är halvvägs in i romanen och kan se din tanke. Att både få pdf:n med de olika delarna du tittat på och att sedan kunna följa upp det i texten var mycket bra.

Se om ditt manus kan bli bättre

Ge ditt manus en genomgång av din manuscoach!

 

– Angela –

Manuscoach

Lektör versus Manuscoach

Mitt jobb som manuscoach är att hjälpa dig som författare och ditt manus att bli sitt bästa. 

Några kallar uppdraget för författarlektör. Det kan vara lite missvisande då en författarlektör som arbetar för förlag endast ska läsa igenom manus och sedan skriva ett utlåtande på 1-2 sidor med angivelse om manus är något som ska publicera hos förlaget. 

Mina lektörstjänster omfattar att ge råd, ställa frågor till dig som författare så ditt manus blir bättre direkt i ditt manus samt ge ett lång utlåtande. Jag sätter inte betyg och avgör inte om ditt manus kan bli utgivet. 

Författares fantasi - skriv en bok

Manuscoachens jobb är inte att dämpa din fantasi! Mitt favoritcitat är från David Baldacci:

 ”Att hitta på och förvränga fakta är en författares legitima verktyg, snälla skriv inte till mig för att påpeka olika faktiska och historiska tabbar. Jag är inte bara medveten om dem, jag har en tendens att frossa i dem. ” 

David Baldacci, Geniet, 2013

Manuscoach

Frågor?

Har du frågor om hur mina tjänster fungerar så får du gärna kontakta mig.

Jag har även sammanställt svar på några av de frågor jag fått, du får gärna läsa där och se om du hittar svaret på din fråga.

Dela gärna inlägg

Läs gärna mer i dessa artiklar

Manuscoach

Din PT för ditt skrivande!

Delar med sig av råd

Tack till er som skriver och önskar er råd, ger tips om vad som ska finnas på hemsidan. Tack!

Manuscoach

Mina favoriter
Läs gärna mer i dessa artiklar
Verifierad av MonsterInsights