Nått mitt mål!

Nu har jag nått mitt mål! Jag har tagit steget att bli företagare och att i egen regi hjälpa författare att nå sina mål.

Jag har alltid arbetat med att hjälpa andra att nå sina mål, som idrottstränare har jag blick för vad du kan arbeta på för att bli bättre. Min yrkesutbildning till manuscoach och lektör ger dig som författare trygghet i att du får den bästa stödet.

Att nå sitt mål tar tid, det gäller att inte tappa farten. Att känna att då du är trött ska du vila – inte ge upp (Banksy). När du känner att du vill ge upp så säg till dig själv att du tar en paus (du har inte gett upp). Sen kan du ta upp skrivandet igen. Samma eller ett nytt manus.

Mitt eget driv är att jag vill utvecklas, jag triggas av att lära mig nya saker, att gå framåt. Läser gärna utvecklande artiklar och böcker. Använder mig av veckoschema för att planera mitt liv, känner att jag hinner med så mycket mer då. Jag hinner med arbete, utveckling och fritid. Läser skönlitteratur som avkoppling, brukar skriva upp boktitlar när jag läser/hör om dem på min ”att läsa lista”. Har ingen favoritförfattare, det finns så många som skriver otroligt bra. Sätter gärna upp mål för mig själv, med målet kommer även belöning. Då mitt jobb med att läsa manus är stillasittande så blir belöningen att komma utomhus och röra på mig. Att få träffa kompisar, gå långa promenader och prata ifatt är en härlig belöning.

Är ditt mål att skriva färdigt ditt manus? Har du satt upp det som ditt mål? Har du även satt upp en belöning?

När du är redo för att satsa på ditt skrivande så väntar jag på dig. Tag gärna kontakt!

/Angela

@Manuscoach

Dela gärna inlägg

Läs gärna mer i dessa artiklar

Prologens syften

Prologens syften Prologen gagnar olika behov beroende på manus behov och författarens avsikter, prologens syften.

Läs mer
Manuscoach

Din PT för ditt skrivande!

Delar med sig av råd

Tack till er som skriver och önskar er råd, ger tips om vad som ska finnas på hemsidan. Tack!

Manuscoach

Mina favoriter
Läs gärna mer i dessa artiklar
Verifierad av MonsterInsights